THE DAILY BEVEREN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Daily Beveren. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 20:08 zelfs geen 90 min, wat denk je van 120 min en meer
26 sep 2022 om 19:38 Goeie service,waren vroeg.en eten is voor herhaling vatbaar
21 sep 2022 om 22:54 Bezorgtijd is echt wel heel lang. Eten was wat te vettig.
15 sep 2022 om 19:42 Was koud da het aan kwam en ik heb te veel betaalt dat het moest
7 sep 2022 om 21:41 Normaal altijd heel content maar vandaag.. chickenburger, broodje was beenhard konden we niet in bijten dus maar enkel het vlees opgegeten. Turkse pizza viel helemaal uit elkaar.. ook 1u15min moeten wachten op iets wat wel serieus tegenviel
22 aug 2022 om 15:34 18u24 besteld. 20u07 bezorgd. De app gaf aan dat het binnen 58 minuten bezorgd zou worden. Het eten was koud. De frietjes waren de meest vieze frieten die ik ooit heb geproefd (koud, droog en sommige niet gaar). Nemen telefoon niet op.
21 aug 2022 om 22:02 Groentjes ontbraken, bestelde feta ontbrak ook, geen juiste sauzen en frietjes waren niet goed gebakken!!!!
21 aug 2022 om 20:34 2 large pizza’s besteld. 2 medium pizza’s ontvangen. 3 telefoonnummers geprobeerd geen enkele werkt.
20 aug 2022 om 20:13 Alles was goed.behalve te veel zout op de frietjes. Koerier was heel vriendelijk
20 aug 2022 om 11:55 Vriendelijke koerier, lekker eten… wel pas na bijna 2u wachten. De aangegeven levertijd was 60min. Sausjes zaten er niet bij. Friet bij de kebabschotel ipv. Het bestelde Brood, en da’s niet de eerste keer.
18 aug 2022 om 20:07 Snelle vriendelijke levering. Durum was lekker.
17 aug 2022 om 14:17 Deze keer niet wat we ervan verwacht hadden. Vlees was niet goed gebakken en niet lekker. Normaal altijd al super tevreden geweest.